Endre förlorade mot Pixbo Wallenstam

Starka Pixbo Wallenstam fortsätter vinna

Pixbo Wallenstam är svårslaget i Superligan SSL dam. Mot Endre borta i ICA Maxi Arena på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 2-1 (0-0, 2-0, 0-1) och har nu nio segrar i rad.

– Idag spelar vi ingen bra innebandy, det är slarvigt och tempofattigt i vårt spel med boll. Lara Heini är magisk i målet, försvarsspelet är uppoffrande och vi tar med karaktär och tre poäng från Gotland, kommenterade Pixbo Wallenstams tränare Jonas Gustafsson.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var Pixbo Wallenstam starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Emma Stenberg och Eliska Krupnová. 9.54 in i tredje perioden nätade Endres Stina Ander på pass av Ellen Bäckstedt och reducerade. Fler mål än så blev det inte för Endre.

Endre har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna. Det här var Endres andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Pixbo Wallenstams tredje uddamålsseger.

Resultatet innebär att Endre ligger kvar på sjätte plats och Pixbo Wallenstam på andra plats i tabellen.

Lördag 11 februari 14.00 spelar Endre borta mot Åkersberga IBF. Pixbo Wallenstam möter Sirius hemma i Wallenstam Arena lördag 28 januari 17.00.

Matchrapporter: Pixbo Wallenstam knäckte Rönnby IBK i avgörande matchen Likaläge i matchserien efter Rönnby IBK:s seger mot Pixbo Wallenstam 2-1 i matchserien efter ny vinst för Pixbo Wallenstam mot Rönnby IBK Likaläge i matchserien efter Pixbo Wallenstams seger mot Rönnby IBK Rönnby IBK vann mot Pixbo Wallenstam efter straffdrama