RIG Umeå vann mot FBI Tullinge
Montage
Matchrapport

RIG Umeå vann – efter Arvid Äses målkalas

ANNONS

Arvid Äse stod för hela fem mål för RIG Umeå när laget slog Tullinge på hemmaplan i Allsvenskan norra herr. Till slut blev det 11-5 (2-2, 1-2, 8-1) till RIG Umeå.

– En bra match från vår sida där vi har bra tålamod i spelet både med och utan boll. Tycker att vi styr matchen från start men Tullinge är väldigt effektiva i de två första perioderna. I tredje perioden får vi utdelning och kan till slut vinna komfortabelt! Är väldigt nöjda med hur vi genomför matchen och det lugnet vi visar upp trots att vi ligger under i början av matchen, kommenterade RIG Umeås tränare John Edström efter matchen.

RIG Umeå har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Tullinge har en oavgjord och fyra förluster.

Resultatet innebär att RIG Umeå ligger kvar på sjätte plats och Tullinge på elfte plats i tabellen.

Lördag 28 januari spelar RIG Umeå borta mot Strängnäs 16.00 och Tullinge mot Hudik/Björkberg borta 15.00 i OilQuick Arena.

Matchrapporter: Islossning i tredje – Visby vann klart mot RIG Umeå Tullinge är klar seriesegrare efter seger mot RA19 RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan Tullinge vann – klart för kval till Allsvenskan IBF Falun Utveckling vände till seger mot RIG Umeå

Den här artikeln handlar om: