Täby vann mot Warberg

Målfest när Täby krossade Warberg i K-Rauta Arena

Täby hade inga problem med Warberg i Superligan SSL dam, och vann hemma med utklassningssiffrorna 10-3 (2-1, 5-2, 3-0). Täby fick därmed revansch från senaste mötet, som Warberg vann med 4-2.

Första perioden var jämn. Warberg inledde bäst och tog ledningen genom Sandra Hawerman efter 5.08, men Täby kvitterade genom Carolina Myrvoll. Och Täby hann också ta ledningen, genom Eliska Chuda. Även i andra perioden var det Täby som var starkast. Laget vann perioden med 5-2 och ställningen efter två perioder var 7-3.

Täby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 10-3. Målen i sista perioden gjordes av Vilma De Gysser, Moa Delshammar och Julia Croneld.

Täbys Julia Croneld gjorde fyra mål, Lisa Carlsson hade tre assists och Moa Delshammar gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Täby har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Warberg har tre vinster och två förluster.

Täby ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Warberg är på tionde plats.

Nästa motstånd för Täby är Karlstad. Lagen möts lördag 28 januari 13.00 i Colorama Arena. Warberg tar sig an Västerås Rönnby hemma söndag 29 januari 16.00.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Täby avgjorde matchserien mot Endre