Highlights

Highlights: Sirius-Bele Barkarby

Se höjdpunkterna från mötet i Allsvenskan Norra mellan Sirius och Bele Barkarby som slutade 9-14.

Bele Barkarby leder fortfarande serien med tre poäng när omgång 15 kommer att summeras senare ikväll och Sirius kommer även dem behålla sin plats precis över nedflyttningsstrecket. Matchen var jämn fram till mitten av andra perioden då Bele gjorde ett ryck och gick från 3-1 till 6-1 på cirka tre minuter. Beles ledning var så stor som 9-2 i början på tredje perioden innan Sirius snyggade till siffrorna.

Sam Madanis poängbonaza fortsätter och här öste 30-åringen in sex mål och en assist. Totalt har han gjort 48 mål och 73 poäng och med sju omgångar kvar att spela behöver Madani bara göra sex mål och 15 poäng för att slå mål- och poängrekordet i allsvenskan. Något han borde göra redan om tre fyra matcher då han snittar nästan fem poäng per match denna säsong.

– En riktigt bra andraperiod och positivt att vi fortsatt gör mycket mål framåt! Annars finns det mycket mer att önska i både första och tredje perioden där vi bjuder på alldeles för mycket lägen och inte tar jobbet bakåt. Krävs att vi höjer oss rejält i defensiven om vi vill ta poäng mot Visby i nästa vecka. Starkt ändå att vi kan vinna ganska klart till slut och behålla tätpositionen i tabellen, tyckte Bele Barkarbys sportchef Glenn Wiman, efter matchen.

Målvakt - Ut20:00 Tim Lundström

Matchrapporter: IBK Dalen utklassade Sirius – vann med 11-2 Skälby vann klart borta mot Sirius Djurgården segrare hemma mot Sirius Chanslösa senast – men nu kunde Sundsvall FBC besegra Sirius Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken