Highlights

Highlights: Mullsjö-Thorengruppen

Se höjdpunkterna från SSL-mötet mellan Mullsjö och Thorengruppen som slutade 6-5 efter straffar.

Thorengruppen som är inblandad i bottenstriden ledde med 3-0 efter första och 4-1 efter andra perioden men man lyckades inte att knyta ihop säcken. Istället blev det helt otroligt dramatiskt i slutet. Mullsjö kvitterar till 4-4 med drygt fyra minuter kvar. Sedan tar de även ledningen med 33 sekunder kvar och hela Nyhemshallen var beredd att gå hem med tre poäng. Men Thorengruppen skulle komma tillbaka mirakulöst och med två sekunder kvar att spela får de ett frislag som känns som att det tar för lång tid att avsluta på. Men precis på slutsignalen får Måns Höglin ändå in bollen och tar matchen till förlängning. Efter en mållös förlängning vann sedan Mullsjö bonuspoängen på straffar.

Oskar Malmgren stod för fyra assist i matchen och i och med det så har Malmgren tangerat sin poängrekord från säsongen 17/18. Då spelade han i Jönköping och i sin femte säsong med Mullsjö har han nu gjort 19 poäng igen. Men då är det åtta matcher kvar att utöka rekordet rejält.

Thorengruppen ligger fjärde sist och befinner sig just nu fem poäng norr om nedflyttningsplatsen. Mullsjö ligger på den sista slutspelsplatsen men det är åtta poäng ner till jagande Dalen.

Se höjdpunkterna från matchen i klippet ovan.

Mullsjö AIS6 - 5 e.str.Team Thorengruppen SK
MatchstatusAvslutad
Periodsiffror0 - 3, 1 - 1, 4 - 1, 0 - 0, 1 - 0
Skott25 - 24 (8 - 8, 7 - 8, 8 - 4, 1 - 3, 1 - 1)
Målvakt - Ut00:00 Erik Ställ

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen