Lillån förlorade mot Höllviken
Montage
Matchrapport

Två mål för Robin Crantz när Höllviken besegrade Lillån

ANNONS

Höllviken vann mötet med Lillån borta med 8-7 (2-2, 2-1, 4-4) på lördagen i Allsvenskan södra herr.

– Jag tycker inte att vi utnyttjar våra chanser idag. Vi har många givna lägen som ska vara mål. Jag har även känslan att vi släpper in ganska billiga mål. Vi kan bättre än så här och vi får ta oss i kragen, träna hårdare och bli effektivare på våra chanser, kommenterade Lillåns tränare Joakim Björnstad.

Höllvikens tränare Stefan Prim tyckte till om matchen:

– Höga toppar och tyvärr en del dalar där vi spelar mindre bra. De tre poängen är givetvis riktigt tunga men att vi ger dem chansen på slutet gnager lite. Med tre mål upp ska vi lösa det bättre så de inte blir så spännande i slutet.

I första perioden fortsatte lagen att följas åt. Perioden slutade 2-2 och resultatet var 2-2 efter en perioders spel.

I andra perioden var det Höllviken som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Tredje perioden slutade 4-4 och Höllviken vann matchen med 8-7.

Höllvikens Robin Crantz stod för två mål och två assist.

Lillån har två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Höllviken har två vinster och tre förluster. Det här var Lillåns femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Höllvikens andra uddamålsseger.

Det här betyder att Lillån nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Höllviken är på femte plats.

Lördag 28 januari spelar Lillån borta mot Lund Elit 13.00 och Höllviken mot Warberg borta 15.00 i Sparbanken Wictory Center.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Uddamålsseger för Strängnäs som besegrade Lillån IBK Revansch och tre poäng för Lillån IBK Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Höllviken vann mot Kalmarsund – trots underläge

Den här artikeln handlar om: