Storvreta-Hagunda 6-4
SSL Herr

Highlights: Storvreta-Hagunda

Hagunda pressade Storvreta i Uppsaladerbyt - men ett lyckat coachdrag vände matchen.

I senaste SSL-matchen blev Storvreta nollade på hemmaplan av Dalen, och ikväll fick de rödklädda hål på Hagunda först efter att halva matchen var spelad. Hagunda ledde derbyt med 2-0 nästan 13 minuter in i andra perioden.

Lagkaptenen och världens bästa spelare 2021, Tobias Gustafsson, var hemmalagets mest framträdande spelare. Han låg bakom fem av Storvretas sex mål, med tre mål och två assists.

”Jag tycker att vi lyckas med vår gameplan, vi lyckas hålla dem utanför oss och spela bra försvarsspel, tar kontringar. Halva matchen fick vi matchen dit vi ville. Sedan fick vi lite problem, vi misstänkte att de skulle laborera om och de satte ihop en femma som vi inte riktigt fick koll på resten av matchen” - Hagundas tränare Niklas Johansson i Expressens sändning efter matchen.

Förändringen som Johansson syftar på är att Filip Eriksson tog Andreas Stefanssons plats i Storvretas förstafemma. Den femman gjorde sedan Storvretas fem första mål i vändningen.

Målvakt - Ut20:00 Hampus Bodin

Matchrapporter: Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö Storvreta vann och avgjorde matchserien 3-1 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot JIK

Du kanske även vill läsa: 13 spelare har utgående kontrakt i Storvreta Den här artikeln handlar om: