Thorengruppen vann mot Karlstad IBF

Thorengruppen avgjorde med fem mål i tredje perioden

I två perioder hängde bortalaget Karlstad hyggligt med i matchen mot serieledande Thorengruppen. Men Thorengruppen öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 9-4 (3-1, 1-1, 5-2) i matchen i Superligan SSL dam.

– Det här var vår fjärde match på en vecka och dessutom med fem ordinarie spelare borta på grund av sjukdom och skador så är jag extremt stolt över den arbetsinsatsen och moralen tjejerna visar upp idag. Karlstad är ett bättre lag än vad tabellen visar så därför är jag väldigt nöjd med dagens seger, kommenterade Thorengruppens tränare Daniel Jernberg.

I och med detta har Thorengruppen hela 17 raka segrar.

I första perioden var det Thorengruppen som var starkast. Laget vann perioden med 3-1.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Thorengruppen vann också tredje perioden 5-2 och ställningen efter tre perioder var 9-4.

Emelie Wibron gjorde två mål för Thorengruppen och totalt tre poäng.

Thorengruppen har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Karlstad har en vinst och fyra förluster.

Matchresultatet innebär att Karlstad ligger kvar på elfte plats.

Lördag 21 januari möter Thorengruppen Västerås Rönnby borta 13.00 och Karlstad möter Nacka Wallenstam borta 16.00.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund