Tyresö Trollbäcken vann mot Uppsala Teknologer

Starka Tyresö Trollbäcken fortsätter vinna

Tyresö Trollbäcken är svårslaget i division 1 östra Svealand herr. Mot Uppsala Teknologer hemma i Tyresöhallen på söndagen blev det seger igen. Laget vann med 9-3 (3-1, 4-0, 2-2) och har nu sex segrar i rad.

Tyresö Trollbäcken tog kommandot i första perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.16 genom Fredrik Odelius innan Uppsala Teknologer kvitterade.

Innan perioden var över hade Tyresö Trollbäcken tagit ledningen med 3-1. I andra perioden var Tyresö Trollbäcken starkast och gick från 3-1 till 7-1 genom mål av Alexander Rönnlund, Kevin Hässler, Lucas Wärn och Victor Nensén. Tredje perioden slutade 2-2 och Tyresö Trollbäcken vann matchen med 9-3.

Tyresö Trollbäckens Patrik Schantz hade tre assists.

Tyresö Trollbäcken har fem segrar på de senaste fem matcherna, medan Uppsala Teknologer har två vinster och tre förluster.

Resultatet innebär att Tyresö Trollbäcken fortsätter toppa tabellen och Uppsala Teknologer ligger på nionde plats i tabellen.

Lördag 21 januari 13.00 spelar Tyresö Trollbäcken borta mot Hässelby. Uppsala Teknologer möter Farsta hemma i IFU Arena Gibon söndag 22 januari 16.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken