Åby förlorade mot Örebro Innebandy

Örebro Innebandy vann mot Åby på bortaplan

Örebro Innebandy vann borta mot Åby i division 1 Mellersta herr. Matchen på lördagen slutade 6-9 (1-2, 1-2, 4-5).

I första perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 1-2.

Även i andra perioden var det Örebro Innebandy som var starkast. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Örebro Innebandy vann också tredje perioden 4-5 och ställningen efter tre perioder var 6-9.

Noterbart är att Örebro Innebandys Jacob Embretzen stod för ett mål och tre assist och Adam Lundgren gjorde tre mål och spelade fram till ett mål. Dessutom att Åbys Tobias Lundqvist gjorde ett mål och totalt tre poäng och Albin Rondahl stod för tre poäng, varav två mål.

Åby har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Örebro Innebandy har två vinster och tre förluster.

Åby ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Örebro Innebandy ligger på sjätte plats.

Lördag 21 januari spelar Åby borta mot Nykvarn IF 14.00 och Örebro Innebandy mot Berg hemma 17.00 i Idrottshuset Örebro.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Tre poäng för Åby hemma mot IBF Västerås Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Åby vann hemma mot Finspång Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping