#ibsilly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Superligan

Mullsjö värvar – debuterar redan idag

ANNONS

Mullsjö förstärker truppen inför slutspurten av serien.

Superligans tabellåtta Mullsjö har gjort klart med forwarden Marcus Larsson. Han har främst gjort sig ett namn hos Mullsjös rival Fagerhult Habo – Larsson var bland annat med och tog upp klubben i SSL, och gjorde sedan 25 matcher i högstaligan med sin moderklubb. Han snittade då närmare en poäng per match (22) efter 14 mål och 8 assist.

Marcus Larsson Foto: FBC Kalmarsund

Larsson, född 1990, följde sedan med laget ner till Allsvenskan men där blev det bara en säsong innan han valde att lägga klubban på hyllan med en viss reservation för att en återkomst till planen är möjlig. 

– Jag stänger inga dörrar för en eventuell comeback nånstans om allt känns rätt och funkar för familjen. Men då ska allt klaffa, sa Larsson till Innebandymagazinet i somras.

Det har blivit två matcher i Fagerhults Herr3an-lag men nu är han tillbaka på högsta nivån, där han återförenas med tränaren Johan Kihlbom. Larsson debuterar redan idag mot Linköping, detta i en andrakedja ihop med Simon Karlsson och Daniel Gidske.


TV: 17-åringens drömdebut i SSL - snyggt mål direkt

U19-landslagsspelaren Isabell Holms succé i SSL-debuten, gjorde vackert mål för Lund i Skånederbyt mot Malmö (1-1-målet nedan).

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH

Den här artikeln handlar om: