helgens allsvenskan
Allsvenskan södra

Alla höjdpunkter från helgens matcher i Allsvenskan Södra

ANNONS

Det tajtar till sig både i toppen och botten av tabellen efter helgens matcher.

Lund-Lerum 8-4 

Lund har fått med sig flera fina resultat sedan sitt tränarbyte, och efter den här segern mot Lerum så innebär det att det bara skiljer fyra poäng mellan lagen – det är just Lerum som placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket.

Höllviken-Fagerhult Habo 2-11

Höllviken har det tufft för tillfället, här åkte man på sin tredje raka förlust. Fagerhult Habo har å andra sidan rest sig efter sin minisvacka och stod här för ett ytterst imponerande resultat. 

Warberg-Skoghall 12-4

Warberg repade sig efter skrällförlusten mot Partille i senaste omgången, detta genom att utklassa en annan nykomling i form av Skoghall. Resultatet gör att man ligger kvar som tabelltvåa samtidig som Skoghall ligger på plats åtta.

Lillån-Partille 5-6

Se upp för Partille! Nykomlingen tog här sin andra raka vinst och man har nu bara två poäng upp till SSL-kvalet. Det är just Lillån som innehar den sista platsen då de ligger fyra i tabellen. 

Karlstad-Lindås 8-4

Karlstad är svårstoppade för tillfället, det här var fjärde segern på de fem senaste försöken. Resultatet innebär också att Lindås poängsvit på tre raka matcher tog slut – man fick också se sig förbipasserade av Lund i tabellen, vilket gör att man ligger näst sist.

Hovslätt-Malmö 14-3

Nykomlingarna Hovslätt fortsätter imponera i Allsvenskan – här bjöd man också på sin största seger för säsongen. Man ligger nu femma i tabellen, Lillån ligger före på målskillnad. Värre går det för Malmö som står kvar på en ynka poäng den här säsongen. 

Den här artikeln handlar om: