Mullsjö AIS vann mot Hagunda IF

Hagunda får fortsätta jaga seger efter förlust mot Mullsjö

Matchen i Nyhemshallen blev den åttonde i rad utan seger för Hagunda när laget mötte Mullsjö i Superligan SSL herr. Slutresultatet blev 8-4 (4-2, 2-2, 2-0).

Mullsjös tränare Johan Kihlbom om matchen:

– Jag tycker att det är en rätt trött match, vi har svårt att få igång någon riktig intensitet och blir ganska slarviga i vårt spel med boll. Men vi gör det som krävs och stänger ner det bra i sista perioden, det tar vi med oss.

Mullsjö var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 4-2.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 6-4.

Mullsjö fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-4. Målen i sista perioden gjordes av Casper Karlsson och Robin Westergren.

Joel Ingesson gjorde två mål för Mullsjö och spelade dessutom fram till ett mål och Pelle Tarenius stod för ett mål och två assists.

Mullsjö har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hagunda har fem förluster.

Det här betyder att Mullsjö är kvar på sjunde plats, och Hagunda stannar på 13:e plats, i tabellen.

I nästa match, söndag 8 januari, har Mullsjö Pixbo hemma i Nyhemshallen 17.00, medan Hagunda spelar borta mot Dalen 16.00.

Matchrapporter: Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH Uddamålsseger för Nykvarns IF mot Hagunda