Foto: Mats Gustavsson
Allsvenskan västra/södra

Stort avbräck för Allsvenska topplaget i jakten på SSL

ANNONS

En av Craftstadens bästa poängspelare missar resten av säsongen på grund av skada.

Craftstadens IBK Oskarshamns egna produkt Fanny Sundberg Tisell var på väg mot sin bästa säsong någonsin poängmässigt i Allsvenskan. Men nu är det färdigspelat för 24-åringen då hon fick den sämsta tänkbara julklappen dagen före julafton av sin läkare. 

– Det var korsbandet som var av. Sedan även något på någon menisk. Jag hade nog inte väntat mig något annat. Jag hade nog varit mer chockad om de hade sagt att korsbandet var helt. Jag var väl förberedd, säger Sundberg Tisell till Barometern.

Det är inte bara forwarden som börjat säsongen bra utan även laget har gått som tåget i Allsvenskan Södra och Craftstaden har legat i toppen under hela säsongen så här långt. Efter att halva säsongen är färdigspelad så är Craftstaden ett av fyra lag som slåss om de två kvalplatserna till SSL och det är verkligen superjämnt. Det skiljer bara två poäng mellan ettan Partille och fyran Jönköping. Men Craftstaden får klara andra halvan av säsongen utan sitt forwardsess då hon väntar på operation och kommer bli borta ett bra tag. 

– Det är ett års frånvaro man brukar få räkna med. Sedan kan det gå snabbare också. Man vill ju vara en del och kunna bidra själv också. Så det är verkligen tråkigt.


TV: Stjärnmålvaktens räddning blev till ett matchstraff

Sirius landslagsmålvakt Matilda Östlund Visén trodde hon han gjort en superräddning men istället fick hon rött kort och matchstraff.

 

   

 

 

Matchrapporter: Craftstaden fortsätter att vinna – har nu fyra raka segrar Kvalspel för Craftstaden trots seger mot Fristad Tungt för Växjö IBK – Craftstaden bröt fina vinstsviten Craftstaden nollade Partille D1 – vann med 3-0 Jönköping toppar tabellen efter seger mot Craftstaden

Den här artikeln handlar om: