Storvreta-Kalmarsund 5-2
Foton: Per Wiklund & Simon Melchert/FBC Kalmarsund
SSL Herr

"Jag vet inte om de är fridlysta på något sätt"

Adam Kallenberg avslöjar ordväxlingen med Mika Kohonen - och rasar mot domarna: "Han kanske är en superhjälte med superhörsel"

Heta känslor präglade gårdagens SSL-toppmöte mellan Storvreta IBK och FBC Kalmarsund som Uppsalalaget vann med 5-2. Efterspelet har nästan uteslutande handlat om det förlorande lagets kritik mot domarna. Knappast en ovanlig företeelse, men igår var det extra hårda ord. Landslagsforwarden Kevin Haglund gick så långt som att hävda att det var Sveriges sämsta domarpar som dömde matchen.

– Fruktansvärt. Aldrig varit med om något liknande. Jag är i total chock. Det är klart att vi gnäller, mitt slag är fair, och Adam (Kallenberg) klappar händerna åt dem. Vill de synas så mycket… jag vet inte om de ska byta sport? Domarna ska inte synas så här jävla mycket som de gör idag. Albin Sjögren kastar sig över sargen typ 25 gånger och får en tvåa med sig, jag vet inte vad jag ska säga. Det var nog tur att det inte var en minut till i den här matchen, för då hade det hänt grejer, sa Haglund i Expressens sändning och fortsatte:

– Det fanns inte så mycket som vi kunde ha gjort annorlunda. Vi gjorde en väldigt fin match. Vi hade kunnat göra några fler mål men Måns (Parsjö) gör en jättefin match i kassen. Sedan är det vi mot domarna. Vi kommer åka hem och känna att vi gjort en riktigt bra bortamatch, vi borde ha gjort fler mål, men i övrigt… domarna är värdelösa.

Kalmarsunds assisterande tränare Adam Kallenberg var högst inblandad då han i tredje perioden fick utvisning för protest mot domslut, där Storvreta sedan kunde göra 3-1-målet i powerplay. Innan dess hade Storvreta precis gjort 2-1, också det i spel numerärt överläge.

– Jag är fortfarande otroligt besviken, förbannad och ledsen efter igår. Vi kom hem vid tre inatt och jag kunde inte sova en sekund i bussen, säger Adam Kallenberg till Innebandymagazinet.

LÄS VIDARE MED PLUS
Innebandymagazinet Plus
89 kr / mån
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Betalas månadsvis utan bindningstid
Förnyas automatiskt
Innebandymagazinet Plus
799 kr / år
Tillgång till allt material på Innebandymagazinet.se
Förnyas automatiskt
Den här artikeln handlar om: