Hässelby vann mot Hammarby IF IBF
Montage
Matchrapport

Hässelby ny serieledare efter 14-3 mot Hammarby

ANNONS

Det blev 14-3 hemma för Hässelby mot Hammarby i lördagens match. Därmed är laget serieledare i division 1 östra Svealand herr, en poäng före Värmdö, efter tio spelade matcher. Hammarby ligger på elfte plats i tabellen.

– Vi har haft en tendens att slå av på takten och sluta spela när vi har trygga ledningar. Idag gör vi tvärtom och fortsätter spela och göra mål men även stänga till bakåt. Något som glädjer oss tränare. Grym match av killarna, kommenterade Hässelbys tränare Andreas Briselius efter matchen.

Segern var Hässelbys femte på de senaste sex matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Hässelby har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Hammarby har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

I nästa omgång har Hässelby Farsta borta i Farstahallen, söndag 11 december 17.00. Hammarby spelar borta mot Uppsala Teknologer lördag 10 december 14.00.

Matchrapporter: Hässelby klart för kval till Allsvenskan Svårstoppade Hässelby fortsätter vinna – 10-5 mot Täby FC Seger för Hässelby i toppmatchen mot Tullinge Hässelby fortsätter vinna – 10-4 mot Nyköping Seger för Hässelby i toppmötet med RA19

Den här artikeln handlar om: