Tyresö Trollbäcken IBK förlorade mot Storvreta

Seger för Storvreta efter avgörande i förlängningen mot Tyresö Trollbäcken

Det var lika efter 60 minuter, men i förlängningen kunde till slut Storvreta avgöra den jämna matchen borta mot Tyresö Trollbäcken i Allsvenskan norra/östra dam. Slutresultatet blev 2-3 (1-1, 0-1, 1-0, 0-1). Maja Bergbom blev matchhjälte för Storvreta med sitt mål med bara en sekund kvar i förlängningen.

Tyresö Trollbäcken tog ledningen efter 3.04, genom Ida Petrén-Lantz på pass av Kellie Tonnert.

Storvreta kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 4.13 nätade Maja Bergbom framspelad av Ella Johansson. Storvreta gjorde också 1-2 efter 13.10 i andra perioden när Selma Frykholm hittade rätt på pass av Lina Andrén. Tyresö Trollbäcken kvitterade till 2-2 med 01.31 kvar att spela i tredje perioden genom Lisa Holmer på pass av Matilda Nylander. I förlängningen tog det 4.59 innan Storvreta avgjorde till 2-3. Stor matchhjälte blev Maja Bergbom.

Tyresö Trollbäcken har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Storvreta har tre vinster, en oavgjord och en förlust. Det här var Storvretas tredje uddamålsseger.

Resultatet innebär att Tyresö Trollbäcken ligger kvar på femte plats och Storvreta på fjärde plats i tabellen.

Söndag 4 december spelar Tyresö Trollbäcken borta mot AIK 17.00 och Storvreta mot Älvsjö AIK borta 14.30 i Västertorpshallen.

Matchrapporter: Kvalspel för Alunda efter förlust mot Storvreta Storvreta vann på hemmaplan mot Tyresö Trollbäcken Tungt besked för Tyresö Trollbäcken – åker ur serien Uddamålsseger för Storvreta hemma mot Nacka AIK segrade i toppmötet mot Storvreta