Skellefteå Utv vann mot FBC Bollnäs

Seger för Skellefteå Utv på hemmaplan mot Bollnäs

Skellefteå Utv vann mötet med Bollnäs hemma med 6-4 (2-1, 3-1, 1-2) på lördagen i division 1 Norra herr.

Bollnäs tog ledningen efter åtta minuters spel, genom William Jonsson framspelad av Hampus Wasberg.

Skellefteå Utv kvitterade till 1-1 efter 17.12, genom Carl From på pass av Jonathan Andersson.

Laget tog ledningen alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Johan Vesterlund. Efter 2.44 i andra perioden nätade Alfons Jäder, på pass av Viktor From och gjorde 4-1.

Carl From gjorde dessutom 5-1 efter 9.02 framspelad av Elias Karlsson.

Bollnäs Albin Engman gjorde 5-2 efter 11.55 framspelad av Johannes Sigvardsson. 13.16 in i tredje perioden reducerade Bollnäs på nytt genom Patrik Ahlgren på pass av William Jonsson.

Bollnäs reducerade igen 13.55 in i perioden genom William Jonsson på pass av Patrik Ahlgren. Mer än så blev det dock inte för Bollnäs.

Skellefteå Utv punkterade matchen med ett 6-4-mål med två sekunder kvar att spela på nytt genom Carl From. From fullbordade därmed Skellefteå Utvs vändning. 6-4-målet blev matchens sista.

Skellefteå Utv har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Bollnäs har en vinst och fyra förluster.

Det här betyder att Skellefteå Utv nu ligger på åttonde plats i tabellen, och Bollnäs är på tionde plats.

Söndag 27 november spelar Skellefteå Utv hemma mot Håsta 15.00 och Bollnäs mot Gamla Stan borta 12.00 i Balderhallen.

Matchrapporter: Skellefteå Utv utklassade Kiruna AIF – vann med 19-4 IBK Luleås fina svit håller i sig efter 12-6 mot Skellefteå Utv Linus Wallin i målform – Timrå vann mot Skellefteå Utv Skellefteå Utv chanslöst mot Öjebyn Målfest när Skellefteå Utv besegrade Bergnäset i Kronanhallen