Örebro Innebandy förlorade mot Ledberg

Ledberg tog bonuspoängen borta mot Örebro Innebandy

Matchen i division 1 Mellersta herr mellan hemmalaget Örebro Innebandy och gästande Ledberg var oavgjord vid full tid, 7-7. Först i förlängningen kom avgörandet, där Ledberg spikade segerresultatet, 8-7 (1-2, 2-3, 4-2, 1-0). Eddie Holgersson blev matchhjälte för Ledberg med sitt mål i förlängningen.

Örebro Innebandy tog ledningen efter fem minuters spel, genom Jacob Embretzen på pass av Adam Lundgren.

Ledberg kvitterade till 1-1 efter 14.16, genom Isak Oliasson framspelad av Timmy Lindkvist.

Örebro Innebandy tog ledningen alldeles i slutsekunderna av första perioden genom Marcus Hjelm framspelad av Nils Kero. Efter 3.43 i andra perioden nätade Tim Norstedt, och gjorde 3-1.

Ledbergs Emil Östlid gjorde 3-2 efter 6.10 på pass av Adam Wastesson.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen gjorde 4-2 efter 12.15 på pass av Simon Lindholm.

Ledbergs Timmy Lindkvist gjorde 4-3 efter 12.59 framspelad av Adam Wastesson.

Örebro Innebandys Jacob Embretzen gjorde 5-3 efter 16.24 framspelad av Tim Norstedt. 9.33 in i tredje perioden nätade Ledbergs Emil Östlid åter igen på pass av Simon Liljeström och reducerade.

10.27 in i perioden slog Nils Kero till på pass av Marcus Hjelm och ökade ledningen.

Efter 11.11 nätade Emil Östlid på nytt framspelad av Eddie Holgersson och reducerade åt Ledberg.

Efter 14.24 slog Adam Lundgren till framspelad av Tim Norstedt och ökade ledningen för Örebro Innebandy.

Efter 15.48 nätade Isak Oliasson ännu en gång på pass av Eddie Holgersson och reducerade åt Ledberg.

Efter 16.14 fick Philip Tegerstrand in pucken framspelad av Jonatan Törn och kvitterade för Ledberg. I förlängningen tog det 1.09 innan Ledberg också avgjorde till 7-8. Matchvinnare för bortalaget blev Eddie Holgersson, på pass av Adam Wastesson.

Örebro Innebandy har tre vinster och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Ledberg har tre vinster och två förluster. Det här var Örebro Innebandys andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Ledbergs andra uddamålsseger.

Det här betyder att Örebro Innebandy nu ligger på fjärde plats i tabellen, och Ledberg är på tredje plats.

Lördag 3 december spelar Örebro Innebandy hemma mot Nyköping 14.00 och Ledberg mot Arboga hemma 15.00 i Campushallen-Ebbepark.

Matchrapporter: Örebro Innebandy klart för kval till Allsvenskan Fiaskosäsong för Ledberg – som åker ur serien Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Ledberg vann med 8-7 hemma mot Torshälla Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping