Mullsjö AIS vann mot IBK Dalen

Pelle Tarenius tvåmålsskytt för Mullsjö i segern mot Dalen

Mullsjö vann mötet med Dalen hemma med 6-5 (2-1, 3-1, 1-3) på lördagen i Superligan SSL herr.

– En jämn och tight match med små marginaler, men jag tycker att vi långa stunder spelar väldigt bra och är laget som driver matchen. Oerhört skönt att vinna efter att ha tappat 5-2 till 5-5, tyckte Mullsjös tränare Johan Kihlbom, efter matchen.

Joel Ingesson blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål 18.56 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Dalen inledde bäst och tog ledningen genom Oliver Forslind efter 9.17, men Mullsjö kvitterade genom Leo Olsson. Och Mullsjö hann också ta ledningen, genom Ola Hyltén. Även i andra perioden var det Mullsjö som var starkast. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 5-2.

I tredje perioden var det i stället Dalen som hade greppet. Laget vann perioden med 1-3 men Mullsjö kunde hålla undan och vinna matchen med 6-5.

Viktor Nystedt gjorde ett mål för Dalen och spelade fram till två mål.

Mullsjö har två segrar och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Dalen har två vinster och tre förluster.

Det här betyder att Mullsjö nu ligger på nionde plats i tabellen, och Dalen är på tionde plats.

Söndag 27 november spelar Mullsjö borta mot AIK 13.00 och Dalen mot Kalmarsund hemma 17.00 i Umeå Energi Arena.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Mullsjö vann trots uppryckning av FCH