Bild: Expressen
Highlights

Malmö: "Väldigt skönt att ta första trepoängaren"

Efter två raka suddenvinster kom första trepoängaren för Malmö.

”Jag tycker att vi började matchen bra, med hög intensitet och fint anfallsspel, trots att Warberg tog ledningen. I andra perioden gick vi ner oss och blev lite passiva. Till den sista snackade vi om att hitta tillbaka till ett aggressivare försvarsspel samtidigt som vi skulle våga trycka på framåt. Det lyckades bra och det var väldigt skönt att ta första trepoängaren efter två raka suddenvinster”, säger Malmö FBC:s tränare Patric Johansson till Innebandymagazinet.

Warbergs IC:s tränare Andreas Burman: ”Vi ger bort matchen alldeles för lätt i tredje perioden. Vi måste stå upp bättre och kunna lösa det annorlunda. Det är hem och jobba vidare framåt för vi måste få ordning på delar i spelet som inte är godkända.”

Målvakt - Ut20:00 Tiltu Siltanen

Matchrapporter: Straffar avgjorde – Täby vann mot Warberg Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Warberg besegrade Lockerud/Mariestad efter Hilma Ahnlunds dubbel Pixbo Wallenstams segerrad fortsätter efter 9-3 mot Malmö FBC Warberg segrare hemma mot Åkersberga IBF – Ida Sundberg matchvinnare