Skoghall förlorade mot Warberg

Målfest när Warberg krossade Skoghall i Hammarö Arena

Warberg hade inga problem med Skoghall i Allsvenskan södra herr, och vann borta med utklassningssiffrorna 13-2 (2-0, 6-0, 5-2).

Warbergs tränare Johan Astbrant tyckte så här om matchen:

– Vi är solida över hela matchen. Idag går vi för mycket direktavslut vilket ger utdelning.

Det var andra raka segern för Warberg, efter 7-3 mot Partille i premiären.

I början av matchen var Warberg starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Filip Erheden och Hannes Karlsson. Det var bara början för Warberg. Även i andra perioden var det Warberg som var starkast. Laget vann perioden med hela 0-6 och ställningen efter två perioder var 0-8.

Warberg vann också tredje perioden 2-5 och matchen med hela 13-2.

Warbergs Anton Birgersson stod för tre poäng, varav ett mål, Filip Erheden gjorde tre mål, Simon Nilsson hade tre assists, Hannes Karlsson gjorde ett mål och totalt tre poäng och Markus Berntsson gjorde ett mål och spelade fram till två mål.

Lördag 1 oktober spelar Skoghall borta mot Fagerhult Habo 16.00 och Warberg mot Malmö FBC hemma 15.00 i Sparbanken Wictory Center.

Matchrapporter: Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby Målfest för Skoghall borta mot Backadalen FBC Lerum bröt Warbergs segersvit Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall