Örnsköldsvik IBF vann mot Sundsvalls IBF

Örnsköldsvik IBF tog hem mötet med Sundsvalls IBF i Skyttis Arena

Örnsköldsvik IBF tog till slut hem segern mot Sundsvalls IBF i matchen hemma i Skyttis Arena på torsdagen. Matchen i Allsvenskan norra dam slutade 3-2 (1-0, 1-0, 1-2).

Örnsköldsvik IBF tog ledningen efter 10.16, genom Wilma Selin på pass av Hanna Strandberg. Efter 9.43 i andra perioden slog Alba Thelin till, framspelad av Hanna Asplund och gjorde 2-0. Efter 3.35 i tredje perioden ökade Örnsköldsvik IBF på till 3-0 genom Elsa Dahlin.

Thea Taflin och Stina Allgulander reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-2 kom inte Sundsvalls IBF.

På lördag 1 oktober 16.00 spelar Örnsköldsvik IBF borta mot Alunda, och Sundsvalls IBF hemma mot Tyresö Trollbäcken.

Matchrapporter: Sundsvalls IBF vann mot IBK Luleå Emma Sarkkinen het när IBK Dalen besegrade Örnsköldsvik IBF Örnsköldsvik IBF nollade Gamla Stan – vann med 4-0 Emilia Andersson tvåmålsskytt för IBF Dalen i segern mot Sundsvalls IBF Sundsvalls IBF segrade i toppmötet mot IBK Dalen