Allsvenskan södra

19-åringen gör ett drömmål i sin allsvenska debut

ANNONS

Wow!!! kolla in supertalangen Melwin Knuthas drömmål för Hovslätt i Allsvenska premiären mot Skoghall.

Familjen Knuthas är mer eller mindre synonymt med drömmål av alla dess slag. Enda från ungdomstiden har vi kunnat följa alla tre bröderna Knuthas framfart på innebandyplanen och de har alla bjudit på fantastiska mål signerad den högre tekniska skolan från det att de varit 13 år och framåt. 

Yngsta brodern Noel blev en viral succé på TikTok för två år sedan när han var 13 år. Då trendade ett klipp på en straff som han la under en sommarturnering och klippet sågs av över 140 000 de första dagarna. 

Mellanbrodern Melwin som nu är 19 år har vi också haft massor av klipp med på spektakulära straffar ända sedan han var 16-år.

Äldsta brodern Wille Knuthas debuterade i SSL med Mullsjö redan som 17-åring för fyra år sedan och har också bidragit med ett par klipp på läckra mål. 

Wille och Melwin spelar nu tillsammans i Hovslätts IK som är nykomlingar i Allsvenskan och i helgen när Melwin debuterade i Allsvenskan så självklart bjöd han på ett drömmål det första han gjorde, assisterad av brorsan. 

Kolla in det makalösa drömmålet i klippet ovan och räkna med att det kommer dyka upp flera klipp signerad Knuthas under säsongen.

     

Den här artikeln handlar om: