Varla vann mot Lindome
Montage
Matchrapport

Varla avgjorde med sex mål i tredje perioden

ANNONS

I två perioder hängde bortalaget Lindome hyggligt med i matchen mot Varla. Men Varla öste på rejält i tredje perioden. Till slut blev det hela 11-6 (2-3, 3-0, 6-3) i matchen i division 1 västra Götaland herr.

– Vi vann idag pågrund av att vi vårdare bollen lugnt och behärskat idag när vi hade det inom laget, stundtals i alla fall. Detvar några gånger vi slarvade det och då fick de några lätta mål men annars överlag så tycker jag att vi vårdar bollen helt okej. Den andra grejen är att vi ta vara på lägen vi får och vi var mer kliniska i avsluten den gången. Men framförallt att vi vågade gå framåt när vi fick chanserna. Tredje och sista grejen är att det var starkt av oss att komma tillbaka fast att vi låg under och vara lika på resultat tavlan många gånger. Kämpa moral inom laget som jag vill höjda lite extra. Men det var som sagt skönt och få 3 p, kommenterade Varlas tränare Diego Wijkander efter matchen.

Lindome var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

I andra perioden var det i stället Varla som hade greppet. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 5-3.

Varla var starkast i även i tredje perioden. Laget vann perioden med 6-3 och matchen med 11-6.

Max Rafsten gjorde två mål för Varla och spelade dessutom fram till två mål och Fredrik Pedersen stod för två mål och två assists.

Lördag 24 september 15.30 spelar Varla borta mot Floda. Lindome möter Fristad hemma i Almåshallen torsdag 22 september 19.30.

Matchrapporter: Seger med 8-6 för Kungälv mot Varla Varla åker ur serien – det står klart efter lördagens match Äntligen seger för Varla mot Pixbo Äntligen seger för Zenith mot Varla Varla utan poäng efter förlust mot Träslövsläge

Den här artikeln handlar om: