Hovslätt förlorade mot Skoghall

Skoghall slog Hovslätt efter Villiam Ronnergårds dubbel

Det blev Skoghall som gick segrande ur mötet med Hovslätt i Allsvenskan södra herr på bortaplan, med 6-5 (2-0, 2-3, 2-2).

Skoghall startade matchen bäst och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Adam Rundqvist och Villiam Ronnergård. Hovslätt förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Skoghall startade tredje perioden bäst. Laget gick från 3-4 till 3-5. Men Hovslätt svarade och gjorde 4-5.

Därefter var det dock Skoghall som avgjorde. Laget gjorde 4-6 med fem minuter kvar att spela genom Villiam Ronnergård på pass av Albin Englöw. Hovslätt hann få in en reducering till, och slutresultatet blev 5-6.

Skoghalls Albin Englöw hade tre assists och Villiam Ronnergård gjorde två mål och totalt tre poäng. Hovslätts Melwin Knuthas gjorde tre mål.

Lördag 24 september 12.00 spelar Hovslätt borta mot Malmö FBC. Skoghall möter Warberg hemma i Hammarö Arena söndag 25 september 15.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall