Warberg vann mot FBC Lerum

Warberg besegrade FBC Lerum i Svenska Cupen Omgång 2 herr

Warberg vann totalt mot FBC Lerum i Svenska Cupen Omgång 2 herr. Det stod klart efter andra matchen, på hemmaplan. Matchen slutade 13-2 till Warberg, vilket betyder att Warberg står som segrare med totala resultatet 18-7.

– Idag visade vi vårt rätta jag. Vi hade bra utdelning, men vi satte grunderna och var starkare över 60 minuter. Det kändes lite som att Lerums luft gick ur dem i fredags efter det sena kvitteringsmålet, tyckte Warbergs tränare Johan Astbrant, efter matchen.

Målgörare för Warberg var Joel Birgersson 4, Markus Berntsson, Filip Erheden, Andreas Grönli, Edwin Körberg, Jesper Larsson, Simon Nilsson, Oliver Sandberg och Simon Svensson, medan Ludvig Gustafsson gjorde två mål för FBC Lerum. Ett av Warbergs mål var ett självmål.

Matchrapporter: FBC Lerum gjorde sex mål i tredje perioden – vann stort mot Nilsby Klart nu: Höllviken åker ur serien efter ny förlust Tre klara poäng för Warberg mot Nilsby FBC Lerum klart för kval efter seger mot Kalmarsund FBC Lerum bröt Warbergs segersvit