Sundsvalls IBF förlorade mot Kais Mora

Kais Mora vinnare mot Sundsvalls IBF i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp E dam

Kais Mora vann borta mot Sundsvalls IBF i Svenska Cupen Omgång 2 Grupp E dam, med 7-2 (3-0, 1-0, 3-2).

Kais Moras assisterande tränare Lars-Olov Olsson:

– Vi kontrollerade även dagens match bra med stort bollinnehav, lite mer skicklighet och vann välförtjänt.

Kais Mora tog därmed andra raka segern, efter 7-0 mot Storvreta i första matchen.

Kais Mora spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom mål av Felicia Karls Knutsson, Malin Andréason och Madeleine Larsson. Efter 13.45 i andra perioden nätade Madeleine Larsson på nytt, framspelad av Wilma Johansson och gjorde 0-4. Kais Mora vann också tredje perioden 2-3 och ställningen efter tre perioder var 2-7.

Noterbart är att Malin Andréason gjorde tre mål för Kais Mora.

Söndag 11 september spelar Sundsvalls IBF borta mot Storvreta 13.00 och Kais Mora mot IBF Falun hemma 16.00 i Idre Fjäll Arena.

Matchrapporter: Malmö FBC avgjorde i förlängningen mot Kais Mora Seger för Kais Mora med 9-7 mot Kalmarsund Sundsvalls IBF vann mot IBK Luleå Storseger för Pixbo Wallenstam borta mot Kais Mora Emilia Andersson tvåmålsskytt för IBF Dalen i segern mot Sundsvalls IBF