Foton: Per Wiklund
SSL

SSL-backen Rebecca Heed Arvidsson tackar nej till nytt kontrakt

ANNONS

Rutinerad spelare lägger klubban på hyllan: "Motivationen till att spela finns inte i nuläget"

Rebecca Heed Arvidsson har bland annat sju säsonger i SSL bakom sig, varav den senaste i Karlstad IBF. Nu har den rutinerade backen meddelat att hon inte avser att spela innebandy kommande säsong. Karlstad ville erbjuda Heed Arvidsson ett nytt kontrakt, men 28-åringen tackade nej.

– Jag sa att jag inte ville ta emot något kontrakt eftersom motivationen till att spela inte finns i nuläget. Jag känner att jag inte vill göra detta varje dag och varje kväll, det finns andra saker i livet som jag känner att jag vill prioritera för tillfället. Men som alltid, man vet inte vad som händer i framtiden, säger Rebecca Heed Arvidsson till Värmlands Folkblad.

Redan förra året hade hon beslutat att lägga klubban på hyllan efter sin tvååriga sejour i Endre, men ändrade sig. I år ser det inte ut som att det blir så igen.

– Nu känner jag att jag har landat i Karlstad och börjat känt mig lite hemma i staden. Jag känner också att jag kan trivas med att hitta på andra grejer än att hänga i innebandyhallen varje dag, säger Heed Arvidsson.


 

Karlstads #ibsilly

Klara in

Cornelia Arnesson, center (Karlstad IBF Ungdom)

Tess Nilsson, forward (KAIS Mora)

Ebba Gladh Pettersson, back (Hagfors Uddeholm)

Sophia Fyhr, back (Skoghall)

Klara ut

Linnea Juhlin, center (slutar)

Amanda Gottebo, forward (Skoghall)

Lisa Rengärde, back (slutar)

Emma Nordsäter, back (Skoghall)

Charlie Lundström, back (Skoghall)

Rebecca Heed Arvidsson, back (slutar)


TV: Problem att många spelarkontrakt bryts? "Trött på det här"

Partille Innebandys ordförande Ulf Andersson: "Alldeles för mycket komma och gå lite som man vill"

Matchrapporter: Rönnby IBK segrare hemma mot Karlstad Efterlängtad seger för Täby – steg åt rätt håll mot Karlstad Endre slutspelsklart efter seger mot Karlstad Linnéa Wallgren tvåmålsskytt för Karlstad i segern mot Lockerud/Mariestad Efterlängtad seger för Karlstad – steg åt rätt håll mot Kais Mora

Den här artikeln handlar om: