Notification

Gästriklands SummerCamp: Utveckling och oförglömliga minnen

Gävleborgs Innebandyförbund arrangerar sjätte upplagan av Gästriklands SummerCamp som i år genomförs 9-12 augusti på Gavlehovsområdet i Gävle: "Stort fokus på människan"

Förra året firade Gästriklands SummerCamp femårsjubileum och det blev, precis som tidigare år, en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år siktar man på att ta nästa steg och utveckla konceptet. 

Tidigare år har lägret haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Nu är det öppet att anmäla sig till årets upplaga som äger rum 9-12 augusti i supermoderna Gavlehov som blir en SSL-arena nästa säsong.

Lägeransvarige Linus Nielsen berättar om vad man kan förvänta sig på Gästriklands SummerCamp:

– Vi kommer självklart säkerställa en kvalitét innanför sargen genom erfarna och duktiga instruktörer, både när det kommer till våra innebandy-pass och atlet-pass. Men vi kommer också fortsätta likt tidigare år att lägga ett stort fokus på människan. Hur är du en bra lagkamrat? Hur tacklar du prestationsångest? Hur agerar vi vid psykisk ohälsa, hos dig själv eller hos en kamrat? Det kommer att vara föreläsningar varje dag med olika föreläsare och olika teman, säger Linus Nielsen till Innebandymagazinet och fortsätter:

– Därtill kommer vi också prata väldigt mycket av vilka möjligheter man har som deltagare vid denna typ av arrangemang att träffa nya vänner. Så vi kommer verkligen pusha killarna och tjejerna att våga prata och umgås med andra deltagare som de inte känner sedan tidigare. Det är få saker som är finare än att åka från ett läger med en massa nya bekantskaper i ryggsäcken.

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra intensiva och härliga dagar där man tillsammans kommer skapa oförglömliga minnen. Utöver innebandypass, atletiska pass, aktiviteter, teambuilding och turneringsspel så hoppas man kunna bjuda deltagarna på spännande möten med förebilder inom innebandyn.

Anmäl dig på: https://forms.gle/XvT9cSrVBWmCmg6x7

Fakta om Gästriklands SummerCamp
Sista anmälningsdag: 22 juli
Datum: 9-12 augusti
Plats: Gavlehovsområdet, Gävle
Kostnad: 1600 kr per deltagare
Åldersgrupper: Födda 06-11
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider) 

Läs mer och håll koll på www.ifasummercamp.se för de senaste nyheterna.