Notification
Laget som tog Narvik till eliteserien för första gången.

Söker du en ny utmaning? Spela i norska eliteserien med Narvik Wizards

Vi söker personer med en gedigen innebandybakgrund som kan tänka sig en framtid i Narvik – Skandinaviens friluftsmecka. Här väntar ett äventyr både på och vid sidan av planen.

Narvik Wizards IBK är en ambitiös klubb som kommande säsong för första gången spelar i eliteserien. Laget gjorde det bra i kvalet och visade att vi redan kan mäta oss mot lag från toppserien. Vi söker nu spelare, tränare och andra resurspersoner.

Är du klar för en flytt till Nordnorge?
Det är inte för alla, det ska sägas. Narvik är liten stad, som ligger så långt norrut att det blir väldigt mörkt mitt på vintern. Men Nordnorge är med sitt norrsken, de ljusa sommarnätterna, fjällen och fjordarna en plats som folk från hela världen drömmer om att besöka. Narvik är en stad med ca 20 000 invånare, som har allt man behöver. Har du någon form av intresse med anknytning till den fantastiska naturen så har du upplevelser i världsklass rätt utanför dörren. Gillar du att fiska, vandra, paddla kajak, eller åka skidor så kommer du att stortrivas. Tycker du om livet i en småstad så kommer du finna din plats. Är du däremot en typisk storstadsmänniska, och vill förbli det, så kan du sluta läsa här.

Vi söker spelare
Som nykomlingar i eliteserien behöver vi vässa truppen. Det är egentligen oväsentligt om du är målvakt, back eller anfallare. Om du är 17 år eller 33 är inte heller så viktigt. Det är dina personliga egenskaper som är intressanta för oss.  Du bör spela eller ha spelat, på minst division 1-nivå eller hög JAS-nivå. Du har ett
stort driv att fortsätta utveckla dig som människa och spelare. Vårt mål är att ha spelare som vill vara med och ta både lag och klubb till nästa nivå, och som inte är främmande för att stanna i Narvik i många år. Lockas du av äventyret? Tveka inte – ta kontakt!

Vi söker en tränare
De sista åren har vi haft spelande tränare, men nu är tiden mogen för en dedikerad tränare och coach. Är du en tydlig ledare som gillar att göra duktiga spelare till ett vinnande lag? Då vill vi att du hör av dig!

Vi söker andra resurspersoner
Men du behöver inte vara en stjärna på planen. Är du en eldsjäl som är intresserad av ett miljöombyte och av att jobba i en förening i medvind? Ring oss, vi behöver trollkarlar som du! 

Narvik är en av kandidaterna till att arrangera Alpin-VM 2027.

Jobb och boende i Narvik
Tillgången på jobb och praktikplatser inom bygg, vård och omsorg, lager, skola m.m är god i Narvik. Vi har bra kontakter med näringslivet och kommunen, och vi hjälper dig att hitta ett jobb och ett boende som du trivs med.

Ta kontakt med vår spelaransvarige Max Davis, tel. Tlf +47-909 34 811 max@narvikwizards.no, så berättar han mer om klubben, vårt elitlag och om vad klubben kan göra för att du ska känna dig välkommen. Max är en av många svenskar som flyttat till Narvik, och han trivs så bra här att han har blivit kvar.

Länktips:
Narvik Wizards på Facebook
Visit Narvik