Falun vann mot Storvreta
Montage
Matchrapport

Falun säkrade segern mot Storvreta

ANNONS

Segern på på hemmaplan med 9-4 (3-1, 2-1, 4-2) gör att Falun har säkrat segern i matchserien mot Storvreta i SM-semifinal herr. Falun vann totalt med 4-1 i matcher.

– Jag tycker att vi börjar svajigt och gör många enkla misstag, men vi är dock kliniska i våra avslut framåt. Vi blir bättre och bättre ju längre matchen går och till slut är det en ganska komfortabel seger. Nu laddar vi för att gå all-in i Globen, kommenterade Faluns tränare Christian Wagneryd.

Emil Ruud gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Johan Samuelsson 2, Rasmus Enström, Alexander Galante Carlström, Linus Holmgren och Emil Nilsen, målen för Storvreta gjordes av Victor Andersson, Tobias Gustafsson, Robin Nilsberth och Albin Sjögren.

Falun har fyra segrar och och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Storvreta har en vinst och och fyra förluster.

Matchrapporter: Pixbo lyckades vinna mot IBF Falun Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Växjö tog sista chansen mot Storvretas Pixbo tog ny seger mot IBF Falun

Den här artikeln handlar om: