Hagfors förlorade mot Skoghall
Montage
Matchrapport

Skoghall vann mot Hagfors efter förlängningsdramatik

ANNONS

Skoghall har skapat sig ett överläge mot Hagfors i Kval Allsvenskan Play Off 2 herr, efter vinst på bortaplan med 7-6 (1-3, 4-2, 1-1, 1-0) efter förlängning i första matchen. Skoghall kan därmed avgöra serien i nästa match.

– En precis så tight match som jag tror att alla förväntat sig på förhand. Vi får bra träff till att börja med och en matchbild som passar oss. Sedan gör vi en svag start på andraperioden, där vi förlorar för många 50/50-situationer och tappar både momentum och ledning. När vi sedan äter oss tillbaka och kvitterar har vi verkligen häng på ett segermål i sudden. Tyvärr är inte marginalerna med oss idag, men vi känner verkligen att vi gör en insats som kunde eller kanske till och med borde gett en seger. Nu får vi ladda om och se till att vinna på onsdag istället, kommenterade Hagfors tränare Niclas Andersson.

Villiam Ronnergård och Adam Rundqvist gjorde två mål var för Skoghall. Övriga mål för bortalaget gjordes av Marcus Bofeldt, Emil Johansson och Mattias Karlsson, målen för Hagfors gjordes av Håkon Bråten Groth 2, Lucas Söderström 2, Filip Nilsson och Henrik Österås.

Onsdag 6 april 19.00 möts lagen igen, med Skoghall som hemmalag.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Målfest för Skoghall borta mot Backadalen Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Lindås Rasta upp i serieledning efter seger i toppmötet med Skoghall Två mål för Alexander Bergström när Hagfors vann mot Alunda

Den här artikeln handlar om: