Thorengruppen vann mot Sirius

Thorengruppen avgjorde matchserien mot Sirius

Efter seger på hemmaplan med 10-5 (4-1, 0-2, 6-2) har Thorengruppen nu avgjort matchserien mot Sirius i Superligan Kvartsfinal dam. Därmed vann Thorengruppen med 3-0 i matcher.

Sirius tränare Marko Paalosari kommenterade matchen:

– Idag står vi upp på ett bra sätt. Vi vinner andra perioden och får TG i lite gungning. I tredje perioden hänger vi med till 6-4, sedan på slutet får vi chansa och det rinner iväg till slut. Självklart ett tråkigt slut på säsongen, men vi avslutar med en stark insats.

Sofia Joelsson och Oona Kauppi gjorde två mål var för Thorengruppen. Övriga mål för hemmalaget gjordes av Veera Kauppi 2, Amanda Delgado Johansson, My Kippilä, Maja Viström och Emelie Wibron, målen för Sirius gjordes av Sara Attermo, Maja Brodin, Amanda Ljunggren, Mia Vallenius och Michelle Wiki.

Matchrapporter: Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Täby 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund