Sirius förlorade mot Thorengruppen
Montage
Matchrapport

Thorengruppen har Sirius i sitt grepp efter ännu en seger

ANNONS

Thorengruppen är bara en seger ifrån att avgöra serien mot Sirius i Superligan Kvartsfinal dam, efter seger på bortaplan med 8-2 (2-0, 1-0, 5-2). Nu leder Thorengruppen med 2-0 i matcher, och behöver bara en seger till för att ta sig till semifinal.

– Vi får psykologiskt tunga mål mot oss idag och får jobba i uppförsbacke i 60 minuter. Vi reducerar ändå ett par gånger i sista perioden, men får direkt en "balja" emot oss i bytet efter och nu får vi ladda batterierna för att komma igen, kommenterade Sirius tränare Marko Paalosari efter matchen.

Thorengruppens tränare Daniel Jernberg om matchen:

– En ganska trött match för att vara en slutspelsmatch där jag tycker vi har det mesta av bollinnehavet. Sirius taktik idag var att de "parkerade bussen" och ville vänta på våra misstag. Grymt skönt att vi vinner matchen med 2-8 och att vi nu leder med 2-0 i matcher. Ska göra allt för att stänga den här kvartsfinalserien på måndag!

Hemmalagets båda mål gjordes av Amanda Ljunggren, medan Emelie Wibron 4, Amanda Delgado Johansson, Clara Forssén, Oona Kauppi och My Kippilä gjorde gästernas mål.

Måndag 28 mars 18.00 möts lagen igen, med Thorengruppen som hemmalag.

Matchrapporter: 2-1 i matchserien – Thorengruppen segrade på nytt mot Täby Täby vann i sudden – har kvitterat mot Thorengruppen Thorengruppen sköna start – vann mot Täby Thorengruppen avgjorde efter rysare mot Kalmarsund Tre matchbollar för Thorengruppen efter ny seger

Den här artikeln handlar om: