Lidköping förlorade mot Hagfors
Montage
Matchrapport

Seger för Hagfors avgjorde matchserien

ANNONS

Hagfors har säkrat segern i matchserien mot Lidköping i Kval Allsvenskan Play Off 1 herr, totalt med 2-0 i matcher. Det efter seger på bortaplan med 9-6 (0-0, 4-0, 5-6).

Hagfors tränare Niclas Andersson tyckte så här om matchen:

– Vi gör en riktigt stark match, trots att Lidköping imponerade och sprattlade till med ett gäng mål i sista perioden. All cred till dem! Man ska komma ihåg att det är tufft att kliva in i en sådan här bortamatch en vardagkväll. Lidköping gör trots allt precis allt de kan, men vi stänger inte bara ner dem, utan drar även ifrån till 7-0. Jag är skitstolt över varje gubbe idag. Nu ska vi unna oss en ledig helg och ladda om inför finalserien som väntar.

Jesper Karlsson och Lucas Söderström gjorde två mål var för Hagfors. Övriga mål för bortalaget gjordes av David Andersson, Rasmus Ericsson, Johan Jonasson, Noel Michelsson och Henrik Österås.

Matchrapporter: Hälsinggården åker ur serien – det står klart efter söndagens match Linköping vann på bortaplan mot Lidköping Uddamålsseger för Kais Mora hemma mot Hagfors Jonsson och Engström säkrade segern för Surahammar mot Lidköping Örebro Innebandys fina svit håller i sig efter 10-4 mot Lidköping

Den här artikeln handlar om: