Notification

Påskerbjudande till försäsongscupen i Karlskrona

Halva anmälningsavgiften om du anmäler ditt lag till Baltic Cup innan påsk!

Baltic Cup är en proffsig försäsongscup som spelas i vackra Karlskrona och enbart riktar sig till tjejer. Årets upplaga spelas 26-28 augusti och innehåller fyra klasser:

  • Dam elit - för lag i SSL och Allsvenskan som söker tufft motstånd
  • Dam - för spelare som spelar i division 1 till division 3
  • Damjunior - för spelare födda -03 och yngre
  • Flickor 16 - för spelare födda -06 och yngre

Förutom deltagande lag från närområdet i Blekinge, Småland och Skåne så kommer det också lag från andra delar av Sverige. I fjol var det två Göteborgslag som vann cupen, efter en händelserik helg stod Landvetter IBK som vinnare i F16-klassen och IK Zenith i damklassen. I år blir det alltså fyra olika klasser varav en elitgrupp. Några av Sveriges bästa lag väntas delta, vilket blir häftiga matcher att se för övriga deltagare.

– Målsättningen är att ha åtta lag i varje grupp, förutom i elitgruppen där bara sex lag som får en exklusiv inbjudan får plats. Alla matcher kommer att webbsändas men vi hoppas också ha fullsmockade läktare på matcherna, berättar Mikael Björkman som ingår i arbetsgruppen för cupen.

Utöver den fantastiska innebandyupplevelsen, där man får chansen att toppa formen precis innan seriepremiär, så finns det också många möjligheter att teambuilda laget lite extra. 

– Karlskrona som stad är oerhört vacker och det finns mycket att se och göra, om man vill fylla helgen med bra aktiviteter. Men i första hand är Baltic Cup en väldigt välorganiserad innebandycup där vi vill att upplevelsen för spelaren ska bli så bra som möjligt. 

Just nu har cupen ett kanonerbjudande: Fram till påsk (18 april) är det halva priset på anmälningsavgiften!

Mer information och hur du anmäler ditt lag på: https://www.thebalticcup.se

Facebook: https://www.facebook.com/thebalticcup

Instagram: https://www.instagram.com/thebalticcup

Fakta: Baltic Cup
Plats: Karlskrona, Blekinge
Datum: 26-28 augusti 2022
Klasser: Dam elit, Dam, Damjunior, Flickor 16
Boende: Hotel samt vandrarhem/stugor erbjuds
Hemsidahttps://www.thebalticcup.se