#ibsilly
Foto: Tomas Brandt Wangel
Superligan

18-åringen klar för SSL: "Känns som helt rätt klubb för mig"

ANNONS

Hanna Modigh flyttar söderut efter tre år på RIG.

Warberg har gjort klart med 03:an Hanna Modigh till nästa säsong. Stockholmaren, som fostrats i Täby, har spenderat sina tre senaste säsonger i Allsvenskan med RIG Umeå.

De två första åren blev det totalt bara sex matcher men den här säsongen har hon funnits med i 19 stycken, och då gjort 15 poäng (9+6). Modigh har även hunnit med att debutera i U19-landslaget under säsongen.

- Hanna passar perfekt in på det vi söker för att utveckla det här laget till nästa nivå. Ung, ambitiös och bolltrygg som gillar att bidra offensivt. Lägg därtill en fantastisk personlighet som på olika sätt kommer att bidra till en bra stämning i gruppen. Så jag är väldigt glad över att Hanna valde Warberg för sin fortsatta utvecklingsresa, säger Warbergs klubbchef Emil Risberg i ett pressmeddelande.

Hanna Modigh: 

- Jag har fått en väldigt bra känsla av Warberg och en helhet som känns väldigt bra. Det känns jättekul att ta nästa steg och det känns helt rätt att göra det i Warberg. Det känns som helt rätt klubb för mig att utvecklas i både på och utanför planen. Sen har jag även fått ett väldigt bra intryck av tjejerna i laget så jag ser väldigt mycket fram emot flytten till västkusten. Det känns kul med ett nytt äventyr efter tre roliga år uppe i Umeå.


Highlights: Falun-Warberg 7-4

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Dam?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.

UNIHOC SUPERSKIN MAX 29

Spelare: Emelie Wibron, Thorengruppen

Antal mål: 50

Emelie avgjorde inte bara VM-finalen för Sverige, hon vann också skytteligan i SSL med 50 mål. Noterbart är att hon på sitt SUPERSKIN MAX 29-skaft har kopplat på bladet Player neongul PE, och grepplindan som hon använder är Top Grip.


Köp Player PE-bladet här (pris: 299 kr)

Köp Top Grip-grepplindan här (pris: 150 kr)


Den här artikeln handlar om: