Farsta förlorade mot Älvsjö
Montage
Matchrapport

Seger för Älvsjö borta mot Farsta

ANNONS

Bortalaget Älvsjö tog hem segern mot Farsta i division 1 östra Svealand herr. 4-7 (2-3, 1-1, 1-3) slutade matchen på lördagen.

Älvsjös assisterande tränare Göran Öberg tyckte så här om matchen:

– Blev ett slags kontrollerat kaos när vi till slut lyckades dra det längsta stråt och gå ifrån i tredje perioden. Viljan att vinna var större hos oss än hos Farsta och det, tillsammans med större kvalitet, var de avgörande faktorerna. Det är dock, som alltid, skönt att åka ifrån "hajtanken" i Farstahallen med tre pinnar. Börjar bli en riktigt trevlig vana. Nu gör vi oss redo för kval kommande Söndag då Värmdö kommer till Västertorpshallen för den första matchen i bäst av tre.

Älvsjö var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Andra perioden slutade 1-1 och ställningen efter två perioder var 3-4.

3.12 in i tredje perioden nätade Farstas Lukas Nyberg och kvitterade för Farsta.

7.57 in i perioden slog Älvsjös Giovanni Palumbo till och gav Älvsjö ledningen.

Efter 10.27 nätade Victor Ferraresi åter igen och ökade ledningen för Älvsjö.

Efter 15.59 nätade Älvsjös Victor Ferraresi ännu en gång och ökade ledningen för Älvsjö. Det fastställde slutresultatet till 4-7.

Victor Ferraresi gjorde tre mål för Älvsjö.

Resultaten i sista omgången betyder att Farsta slutar på sjätte plats i tabellen, och Älvsjö på andra plats. Älvsjö är klart för kvalspel.

Matchrapporter: Tre poäng till Älvsjö efter avgörande i slutperioden mot IBF Falun Utveckling Hässelby klart för kval till Allsvenskan RIG Umeå utklassade Älvsjö på hemmaplan Adrian Olsson det stora utropstecknet när Gävle GIK slog Älvsjö Christian Sandsund femmålsskytt i RA19:s seger mot Farsta

Den här artikeln handlar om: