Storvreta vann mot Pixbo Wallenstam

Storvreta slog Pixbo Wallenstam efter Otto Weidmans dubbel

Det blev Storvreta som gick segrande ur mötet med Pixbo Wallenstam i Superligan SSL herr på hemmaplan, med 5-3 (3-2, 2-0, 0-1).

Pixbo Wallenstams tränare Thomas Hammar Andersson tyckte så här om matchen:

– Vi gör i alla fall en riktigt fin insats men har inte stolpe in på alla de lägen vi skapar i forceringen. Tre mål räcker inte i en bortamatch mot Storvreta, eller egentligen inte mot något lag. Hedersamma förluster är inget vi gillar eller behöver. Tung hemresa framför oss.

Segern var Storvretas åttonde på de senaste tio matcherna.

I första perioden var det Storvreta som var starkast. Laget vann perioden med 3-2.

Storvreta startade andra perioden bäst och gick från 3-2 till 5-2 genom två snabba mål tidigt i perioden av Albin Sjögren och Otto Weidman. 6.52 in i tredje perioden slog Pixbo Wallenstams Fabian Lindbäck till framspelad av Oskar Weissbach och reducerade åt Pixbo Wallenstam. Fler mål än så blev det inte för Pixbo Wallenstam.

Storvretas Filip Eriksson stod för fyra poäng, varav ett mål och Otto Weidman gjorde två mål och totalt tre poäng.

Med en omgång kvar är Storvreta på andra plats i tabellen, och Pixbo Wallenstam är på nionde plats.

I nästa match möter Storvreta Linköping borta och Pixbo Wallenstam möter Hagunda hemma. Båda matcherna spelas lördag 12 mars 15.00.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö IBF Falun reducerar serien mot Pixbo Växjö tog sista chansen mot Storvretas Pixbo tog ny seger mot IBF Falun Bra läge för Storvreta efter ny seger