Djurgården förlorade mot Linköping

Ny tung förlust för Djurgården – som tvingas lämna serien

Det fanns all anledning för Djurgården att sörja efter hemmamatchen mot Linköping i Eriksdalshallen. Laget förlorade, 0-6 (0-1, 0-2, 0-3), och åker därmed ur Superligan SSL herr. Laget har bara tagit två segrar den här säsongen.

I och med detta har Linköping fyra raka segrar.

Linköping tog ledningen efter 19.22, genom Ola Hyltén på pass av Lukas Eldholm. I andra perioden var Linköping starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom två snabba mål i mitten av perioden av Simon Palmén och Martin Karlsson. Linköping fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Oskar Seth, William Almlöf och Simon Palmén.

Linköpings Simon Palmén stod för tre poäng, varav två mål.

Linköpings nya tabellposition är tredje plats.

Onsdag 2 mars spelar Djurgården borta mot Falun 18.30 och Linköping mot Helsingborg hemma 19.00 i Linköpings Sporthall.

Matchrapporter: Pixbo säkrade segern i matchserien mot Linköping Pixbo tog ny seger mot Linköping Linköping vann tredje matchen – reducerar serien mot Pixbo Pixbo tog ny seger i serien mot Linköping Bra start för Pixbo efter seger mot Linköping i första matchen