Hudik/Björkberg förlorade mot Bele Barkarby

Bele Barkarby vann mot Hudik/Björkberg – trots underläge

Inför sista perioden var Hudik/Björkberg i ledningen med 4-2 i OilQuick Arena. Men Bele Barkarby vände och vann. Till slut blev det 6-7 i matchen i Allsvenskan norra herr.

– Tung förlust i en match som vi i stora delar kontrollerar i två perioder. Tyvärr gör vi några markeringsmissar i tredje perioden som straffar oss oerhört hårt, kommenterade Hudik/Björkbergs tränare Daniel Holm.

Första perioden var jämn. Bele Barkarby inledde bäst och tog ledningen genom Rickard Jarnling efter 2.15, men Hudik/Björkberg kvitterade genom Viktor Borg. Och Hudik/Björkberg hann också ta ledningen, genom Jonas Larsson. Hudik/Björkberg var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 2-1 och ställningen efter två perioder var 4-2.

Bele Barkarby hade greppet över spelet i tredje perioden. Laget vann perioden med 2-5 och matchen med 7-6.

Oscar Kristensen gjorde ett mål för Bele Barkarby och totalt fyra poäng. Hudik/Björkbergs Jakob Jonsson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Med tre omgångar kvar är Hudik/Björkberg på nionde plats i tabellen, medan Bele Barkarby är på femte plats.

I nästa omgång har Hudik/Björkberg Tullinge hemma i OilQuick Arena, onsdag 2 mars 19.30. Bele Barkarby spelar borta mot Visby IBK tisdag 1 mars 18.30.

Matchrapporter: Sundsvall FBC tog hem segern efter förlängning mot Bele Barkarby Stark seger för Bele Barkarby i toppmatchen mot Nykvarn Ungdom Visby klar seriesegrare efter seger Klart nu: Hudik/Björkberg åker ur serien efter ny förlust Seger för Djurgården på hemmaplan mot Bele Barkarby