Mullsjö förlorade mot Thorengruppen

Axel Hjälm tvåmålsskytt för Thorengruppen i segern mot Mullsjö

Thorengruppen vann mötet med Mullsjö borta med 4-3 (1-0, 3-2, 0-1) på lördagen i Superligan SSL herr.

Thorengruppen tog ledningen efter 10.01, genom Axel Hjälm framspelad av Hampus Öhgren. Även i andra perioden var det Thorengruppen som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 2-4.

Mullsjö reducerade till 3-4 med 36 sekunder kvar att spela i tredje perioden genom Jimmie Pettersson på pass av Kasper Hedlund. Mer än så blev det dock inte för Mullsjö.

Thorengruppens Hampus Öhgren stod för tre poäng, varav ett mål och Axel Hjälm gjorde två mål och totalt tre poäng.

Med tre omgångar kvar är Mullsjö på sjätte plats i tabellen, medan Thorengruppen är på tionde plats.

Mullsjö tar sig an Pixbo Wallenstam i nästa match borta onsdag 2 mars 19.15. Thorengruppen möter samma dag 18.30 Dalen hemma.

Matchrapporter: IBF Falun segrade och avgjorde mot Mullsjö Fyra matchbollar för IBF Falun efter ny seger IBF Falun tog ny seger i serien mot Mullsjö IBF Falun sköna start – vann mot Mullsjö Linköping starkast – efter två sena mål mot Thorengruppen