Salem förlorade mot Onyx

Alexander Eriksson tvåmålsskytt för Onyx i segern mot Salem

Onyx vann mötet med Salem borta med 7-6 (3-2, 3-2, 1-2) på lördagen i Allsvenskan norra herr.

Segermålet för Onyx stod Philip Tegerstrand för 17.tio in i tredje perioden.

Onyx var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Även i andra perioden var det Onyx som var starkast. Laget vann perioden med 2-3 och ställningen efter två perioder var 4-6.

2.16 in i tredje perioden nätade Salems Niklas Ohlström framspelad av André Lindman och reducerade åt Salem.

Efter 4.11 nätade Elvis Lyttegård på nytt på pass av Niklas Ohlström och kvitterade för Salem.

17.10 in i perioden slog Onyx Philip Tegerstrand till framspelad av Emanuel Sörberg och avgjorde matchen. 6-7-målet blev matchens sista.

Onyx Alexander Eriksson stod för fyra poäng, varav två mål. Salems Niklas Ohlström gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål och Elvis Lyttegård gjorde tre mål.

Med två omgångar kvar är Salem på andra plats i tabellen, och Onyx är på elfte plats.

På lördag 5 mars 15.00 spelar Salem hemma mot Strängnäs, och Onyx hemma mot Visby IBK.

Matchrapporter: Tung förlust på hemmaplan för Salem mot Ekerö IK Martinsson och Martinsson nyckelspelare när Nykvarn IF vann mot gästande Salem Förlust mot Nacka för Salem Förlust för Salem mot Åkersberga IBF med 4-5 Värmdö vann klart hemma mot Salem