Växjö vann mot Thorengruppen

Formstarkt Växjö tog ännu en seger

Växjö är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Thorengruppen hemma i Fortnox Arena på torsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 8-4 (2-0, 1-2, 5-2) innebär att Växjö nu har fyra segrar i följd i Superligan SSL herr.

I början av matchen var Växjö starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två mål av Jesper Sankell. I andra perioden var det i stället Thorengruppen som hade övertaget. Laget vann perioden med 1-2 och ställningen efter två perioder var 3-2.

Växjö vann också tredje perioden 5-2 och ställningen efter tre perioder var 8-4.

Jesper Sankell gjorde tre mål för Växjö och spelade dessutom fram till ett mål och Niklas Ramirez stod för tre poäng, varav ett mål.

Med fyra omgångar kvar är Växjö på andra plats i tabellen, medan Thorengruppen är på tionde plats.

Växjö tar sig an Pixbo Wallenstam i nästa match hemma söndag 27 februari 16.30. Thorengruppen möter Mullsjö borta lördag 26 februari 17.00.

Matchrapporter: Storvreta segrade och avgjorde mot Växjö Växjö tog sista chansen mot Storvretas Bra läge för Storvreta efter ny seger 2-0 i matchserien efter ny vinst för Storvreta mot Växjö Storvreta vann första matchen mot Växjö