Bergs IK förlorade mot Hovslätt

Hovslätt utklassade Bergs IK på bortaplan

Hovslätt dominerade stort när laget vann på bortaplan mot Bergs IK i division 1 östra Götaland herr med hela 14-1 (1-0, 5-0, 8-1).

Därmed har Hovslätt vunnit 14 matcher i rad.

Hovslätt tog ledningen efter 14.03, genom Teddy Hultberg. I andra perioden var Hovslätt starkast och gick från 0-1 till 0-6 genom mål av Viktor Ylenfors, Kim Högdahl, Melvin Sjökvist, Markus Eriksson och Marcus Hamrin. Det sista målet kom med 34 sekunder kvar av perioden. Det skulle komma mer från Hovslätt. Hovslätt tog kommandot i tredje perioden. Laget inledde målskyttet efter 0.28 genom Melwin Knuthas, och gick upp till 0-12 innan Bergs IK svarade.

Innan matchen var över hade Hovslätt gjort hela 1-14.

Det här betyder att Bergs IK ligger kvar på femte plats i tabellen, och Hovslätt på första plats.

Bergs IK tar sig an Ledberg i nästa match borta fredag 25 februari 19.00. Hovslätt möter Nyköping hemma lördag 26 februari 17.00.

Matchrapporter: Hovslätt klar seriesegrare efter seger Hovslätt avgjorde tät match mot Höllviken i tredje perioden Målfest för Berg hemma mot Surahammar Seger för Örebro Innebandy i toppmatchen mot Berg Hovslätt besegrade Nilsby och toppar nu tabellen