Tyresö Trollbäcken vann mot Järfälla

Tyresö Trollbäcken slog Järfälla på hemmaplan

Tyresö Trollbäcken vann mötet i division 1 östra Svealand herr på hemmaplan mot Järfälla, med 4-1 (1-0, 2-1, 1-0).

Tyresö Trollbäcken tog ledningen efter 11.02, genom Fredrik Odelius. Efter 10.56 i andra perioden nätade Mikael Leijon, och kvitterade för Järfälla.

Tyresö Trollbäckens Alexander Rönnlund gjorde 2-1 efter 12.50.

Efter 19.24 slog Elliot Gordon Engberg till, och ökade ledningen för Tyresö Trollbäcken.

5.40 in i tredje perioden slog Tyresö Trollbäckens Linus Wahlström till och ökade ledningen för Tyresö Trollbäcken. Det fastställde slutresultatet till 4-1.

För Tyresö Trollbäcken gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Järfälla är på tionde plats.

Tyresö Trollbäcken tar sig an Rotebro i nästa match hemma söndag 13 februari 13.00. Järfälla möter Balrog Botkyrka hemma lördag 12 februari 16.00.

Matchrapporter: Sundsvall FBC utklassade Tyresö Trollbäcken på hemmaplan IBK Dalens seger spiken i kistan för Tyresö Trollbäcken – som åker ur serien Ryck i sista perioden avgjorde för Tyresö Trollbäcken borta mot Skälby Tyresö Trollbäcken vann efter avgörande i tredje perioden mot gästande Djurgården Förlust mot Sirius trots comeback för Tyresö Trollbäcken