SPONSRAT INNEHÅLL

Kalmarsund Floorball Cup - ny spännande turnering med internationell prägel

Den 26 - 29 maj anordnas Kalmarsund Floorball Cup för första gången och ditt lag har chansen att vara med om något speciellt tillsammans.

Redan nu är flera tjeckiska storlag klara för att delta i turneringen. Det finns även ett stort intresse från lag i Småland och Stockholm när den första upplagan av Kalmarsund Floorball Cup går av stapeln i slutet av maj.

Martin Forman är ansvarig för turneringen och ser fram emot en spännande första upplaga.

– Kalmarsund Floorball Cup kommer att bjuda på bra matcher som spelas i nya och fräscha hallar. Dessutom får ni chansen att besöka vackra Kalmar och Öland under några dagar och skapa minnen tillsammans med era lagkamrater, säger Martin Forman.

Det kommer att spelas matcher i både Kalmar och på Öland med FBC Kalmarsunds KIFAB Arena som bas för turneringen. Det går att anmäla sig i klasser från pojkar och flickor födda 2012 upp till HJ18 och DJ18. Turneringen spelas enligt giltiga IFF-regler.

– Förutom innebandy av hög kvalité så har vi tillsammans med våra partners tagit fram ett stort utbud av aktiviteter som ni kan testa på under ert besök i Kalmar och på Öland. Det blir en perfekt avslutning på en härlig innebandysäsong, säger Martin Forman.

Anmälan är öppen och finns att hitta på: https://www.kalmarsundfloorballcup.com/