Allsvenskan norra

Highlights: Salem-Täby 4-2

ANNONS

Se alla målen från mötet i Allsvenskan Norra mellan Salem och Täby som slutade 4-2.

Salem hänger på i kampen om seriesegern efter gårdagens seger i stockholmsderbyt. Efter att Nykvarn förlorade oväntat igår skiljer det bara en poäng mellan lagen till Nykvarns fördel. Men då har Salem en match mindre spelad och går sålunda upp i serieledning om de vinner sin hängmatch. 

Innebandy är ju en lagsport men igår var det Jesper Lagemyr och André Lindman som ordnade tre poäng till Salem. Lagemyr stod för 2+1 och Lindman 1+1. Kolla in förarbetet av Lindman till Salems 4-1 mål. 

Täby har det betydligt tyngre än Salem och vi hittar dem på samma placering om vi vänder uppochner på tabellen. Detta var Täbys elfte förlust för säsongen och med sju inspelade poäng ligger de nästsist i tabellen. 

  – Vi startar matchen kontrollerat för att låta de nya femmorna hitta lite kemi sinsemellan. Tycker att vi kontrollerar matchen bra samt att Tim är grym i målet. Stabil vinst, kommenterade Salems tränare Jonny Lindström efter matchen.

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: