Foto: Svensk Innebandy
#ibsilly

Djurgården förstärker inför dagens match

ANNONS

SSL-nykomlingarna har värvat en ny spelare som debuterar mot Pixbo i eftermiddag.

Klockan 16.00 tar Djurgården emot Pixbo Wallenstam i Eriksdalshallen och man gör det med en nysignad spelare som förstärker laget. 

För två veckor sedan värvade Djurgården in Salems sportchef Richard Delsius och nu presenterar laget den första värvningen med Delsius som sportchef och det är en spelare från just Salem. Det handlar om forwarden Viktor Juote. 27-åringen var med och sköt upp Salem till Allsvenskan sedan spelade han tre säsonger med dem i Allsvenskan innan han trappade ner till Salems andralag. Där har han spelat i Herr3an och Herr4an de fyra senaste säsongerna.

– Djurgårdaren Viktor Juote är klar för DIF. Viktor är född 94 och ansluter från Salem.Viktor har egenskaper som är intressanta för både laget och publiken. Spelsinne och tekniskt kunnande är något som kännetecknar forwarden, skriver Djurgården på sina sociala medier. 

Viktor Juote har öst in 49 poäng (28+21) i Herr3an denna säsong.

FAKTA

Vilken klubba gör flest mål i SSL Herr?

Faktarutan sponsras av Nordic Floorball.


Flest mål: UNIHOC GLNT SUPERSKIN

Spelare: Alexander Galante Carlström, Falun

Antal mål: 52

Faluns superstjärna vann återigen skytteligan och fick ett lyft efter att han fick sin nya GLNT-modell, som han även vann VM-guld med. "Det bästa tycker jag är balansen i klubban", säger Galante Carlström själv om sin nya sticka.

Visste du att nya GLNT-klubban även finns som juniormodell? Hos Nordic Floorball finns den att köpa med både EPIC-blad och ICONIC-blad.

Köp klubban här (pris: 449 kr - just nu 25% rabatt!)



Den här artikeln handlar om: